fbpx
skip to Main Content
Emil Amundsen, koordinator ved Trenerkollektivet.

Søker trenere og instruktører

Trenerkollektivet på Korsvik marina søker trenere og instruktører innen ulike sportsgrener og fysiske aktiviteter.

 

Treningskollektivet er, som navnet antyder, et kollektiv av trenere og instruktører samlet under én paraply og ett anlegg, hvor man deler på fasilitetene men styrer sine egne aktiviteter. Mot publikum vil aktivitetene og utleietilbudet markedsføres under navnet Full Fres.
– Det er et timeshare-konsept for trenere. Man velger ønsket tidspunkt for når man ønsker å bruke de ulike lokalene, og betaler en lav leie deretter. Ellers bestemmer man selv hvordan treningen utføres og hvor mange spillere man vil trene eller hvor mange kunder man vil betjene. Markedsføringen kan vi ta i fellesskap. Da blir det billigere, presiserer Emil Amundsen, koordinator for Trenerkollektivet, og legger til: Vi vil også lage en hjemmeside for publikum hvor trenerne og instruktørene kan profilere seg gratis.

Tilpasses bruken

Foruten en ballhall/flerbrukshall på 200 kvadratmeter med kunstgressbane, disponerer Trenerkollektivet en flerbrukshall på 150 kvadratmeter og et lokale på 100 kvadratmeter, hvorav sistnevnte ligger på Hånes. Et mindre lokale på 50 kvadrat vil også snart være tilgjengelig. Alle fasilitetene er nyoppusset.
– Det er rom for utvidelser dersom det er behov, og alt kan tilpasses bruken, bemerker koordinatoren.

FLERBRUKSHALL: Denne hallen er på 150 kvm og kan fungere til dans, capoeira, kamsport, yoga, zumba, softball, turn og mye annet. Bare fantasien setter grenser.

Mange muligheter

Hallene har tidligere vært brukt til aerobic, turn, tabata, HIT, styrketrening, fotball, spinning, seniortrening og barneidrett, men passer også for salsa og annen dans, zumba, capoeira, kampsport, softball, innebandy, pilates, yoga m.m. Det er også anledning for fysioterapeuter og kiropraktikere å holde gruppetrening her.
– Man må selv medbringe eventuelle treningsapparater og hjelpemidler man har behov for – alt man trenger for å gjennomføre aktivitetene, men vi har lydanlegg, fotballmål, matter, noen møbler og et utvalg baller. Det flotte med å være en del av et kollektiv, er at vi kan kjøpe inn flere hjelpemidler på felles basis, understreker mannen med ballen.

FOR MINDRE GRUPPER: For dem som ikke har behov for en stor hall, er dette lokalet ideelt til for eksempel kursvirksomhet, yoga, meditering, mentaltrening og styrketrening, men kan også passe til ballett, zumba, turn eller kampsport m.m. Personlige trenere kan også ta imot enkeltklienter her.

Enkel booking

Treningskollektivet har som mål å lette administrasjonsarbeidet, øke fortjenesten og tilby fleksible løsninger for trenere og instruktører.
– Dersom man i det hele tatt får innpass hos et tradisjonelt treningssenter, er man som regel underlagt et rigid regime hvor lønnen er lav og treningsopplegget må godkjennes av senteret. I tillegg blir det ofte en masse administrasjon for å registrere og holde oversikten over deltakere og medlemmer. Våre trenere får tilgang til en app som eliminerer mye av denne arbeidsbyrden fordi publikum kan melde seg på aktivitetene via den, og treneren kan sette et tak på antall påmeldinger, forklarer Amundsen. Appen heter FLXBL, og selskapet bak kan til og med ta regnskapet for deg.

Åpent for alle

De regner med det skal gå rundt med bare 5-7 trenere, men håper at flere ønsker å bli en del av kollektivet.
– Vi ønsker å ha full åpenhet slik at vi kan samarbeide og utvikle konseptet sammen. Vi ønsker alle trenere og instruktører velkommen, uansett nivå og alder. Det er ingenting i veien for at ferskinger kan forsøke å bygge opp en medlemsmasse og teste ut treningsopplegget sitt her, som et pop-up-arrangement om du vil. En annen fordel med å sameksistere under samme tak er at man kan hente inspirasjon, råd og tips fra andre trenere og instruktører som har møtt de samme utfordringene som deg, bedyrer Emil.

Interesserte kan ta kontakt via

  • Epost: trenerkollektivet@ma2.no
  • SMS: 907 51 225
Back To Top