fbpx
skip to Main Content
STOLT ØYEBLIKK: Daglig leder Atle Myhrstad mottar statuetten av Sten Morgan Stang fra Ford Motor Norge. Ansatte som hadde mulighet til å komme fra, bivåner seansen. Etterpå ble det feiret med «blaudis» og bobler i stettglass.

Bay Auto kåret til årets Ford-forhandler 2020

Vant høythengende pris: Ford-ledelsen i Oslo var enig med kundene. Bay Auto i Sørlandsparken og i Mandal er best av 71 Ford-forhandlere i Norge i 2020. 

  • Det handler om å overta kundens problem, lytte og være imøtekommende, fastslo Sten Morgan Stang, distriktsjef for servicemarked og kundebehandling. Han hadde tatt turen fra hovedkontoret til Ford Motor Norge i Oslo ned til Sørlandet i forrige uke for å overrekke det synlige bevis for utmerkelsen, en statuett med inskripsjonen «Chairman´s Award 2020». Anerkjennende ord, bløtkake og alkoholfrie bobler ledsaget seansen hvor en synlig stolt daglig leder, Atle Myhrstad, og de ansatte som kunne komme fra jobb tok del. 

Sammen er vi gode
Vi fikk noen ord med daglig leder mellom bløtkakespising og skåling med høye stettglass:
– Vi er veldig takknemlig for å bli kåret til Norges beste Ford- forhandler. Det skal være en spore til å forbedre oss ytterligere, understreker Myhrstad. 

– Dere må ha gjort mye rett for å komme øverst på pallen? 

  • Veldig mange har gjort en god jobb over lang tid, så æren går til alle 57 ansatte her i Kristiansand og i Mandal. Mandal er nemlig også en del av Bay Auto, og deler æren med Kristiansand. 

Kunden i fokus
En rekke kriterier ligger til grunn for kåringen, hvor kundetilfredshet teller mest.
– Alle våre kunder oppfordres til å komme med tilbakemelding på våre tjenester, enten det gjelder kjøp av bil eller verkstedbesøk. Vi har et veldig fokus på å finne gode løsninger for kundene våre og gjøre individuelle tilpasninger når det ønskes. Det gjelder selvsagt både for bedriftskunder som for private, påpeker Myhrstad.    

– Antall solgte biler og sunn drift med pene tall på bunnlinja teller også for å nå opp i konkurransen om å bli best, supplerer Sten Morgan Stang.   

  • Så er det jobben vi gjør på det jevne som teller. Det holder ikke med skippertak en gang i blant, understreker Atle Myhrstad som så visst ikke har planer om å hvile på laubærene. 

Bay Auto har for øvrig vunnet prisen en gang før, det var i 2017. Fra 1. januar 2022 utvider Bay Auto virksomhetsområdet i det Ford-forhandler Bilservice Lyngdal fusjoneres inn under Bay Auto paraplyen. 

 

STATUETT: Klart det må feires år Bay Auto haler i land prisen som beste Ford forhandler for andre gang.
HEDER FRA DET HØYE: Ford-presidenten for Europa har signert prisstatuetten for fremragende kundebehandling i 2020.

 

Back To Top