fbpx
skip to Main Content

Adventskalender fylt med akevitt

Norge er verdens akevittland, nå har Det Norske Brenneri i Grimstad gått sammen med fire andre norske destillerier gått sammen om en adventskalender.

 

Fem norske håndverksdestillerier samarbeider om årets akevittkalender, «24 akevitter fra hele Norge.»

Det er fjerde året at denne smakskassen utgis på Vinmonopolet. I år kommer de edle dråpene fra Bivrost i Troms, Gardsbrenneriet på Sandane, Oslo Håndverksdestilleri, Inderøy Brenneri i Trøndelag og fra Det Norske Brenneri i Grimstad. Sistnevnte  står bak suksessen Arvesølvet, og er produsent og utgiver av akevittkalenderen.

Innholdet tar deg med på en smaksreise fra hav til fjell. Her er det fatlagrede akevitter, som Arvesølvet og Hellstrøm, men også spennende og smaksrike blanke akevitter. Det er akevitter til julematen, til fisk, til jegeren og til peiskos. Kort sagt; en smak av Norge, forteller presseskrivet.

Back To Top