fbpx
skip to Main Content

Julegryta i Søgne 2022 – «all time high»

Giverviljen var stor før jul. Mange ønsker å gi et bidrag til Julegryta. Resultatet ble rekordstort.

– Som de fleste har lagt merke til stod Lions Club Søgne vakt ved Frelsesarmeens julegryter i Søgne også i adventstiden 2022. Dette året hadde vi fire gryter stående permanent på utvalgte butikker og en gryte som vi benyttet der vi skulle stå bare en dag, sier Leif Gunnar Vigebo, leder for julegrytegruppen i Lions Club Søgne.

Dette er arbeid Lions Club Søgne gjør helt vederlagsfritt for Frelsesarmeen.

– I 2022 har vi i Søgne samlet inn kontanter i julegrytene med 53.135 kroner. Frelsesarmeen opplyser at Søgnes andel av vippsen knyttet til aksjonen dette året, utgjorde 85.993 kroner.

Dette gir en «all time high» med en totalsum på 139.128 kroner, opplyser Vigebo.

Frelsesarmeen i Kristiansand ønsker å takke alle i Søgne som har bidratt med midler til arbeidet, enten gjennom kontanter i grytene eller på Vipps til deres nr. 78322.

Frelsesarmeen sier at dette må sies å være et svært godt resultat, og takker Lions Club Søgne for det arbeidet som klubben har bidratt med i denne sammenhengen.

– Denne takken sender Lions Club Søgne videre til alle som bidrog hver på sin måte, tusen takk skal dere ha for det dere bidrog med. En særlig takk ønsker vi å rette til butikkene som også i adventstiden 2022 stilte opp og gav Lions Club Søgne lov til å stå med Frelsesarmeens julegryte i/ved sin butikk. Igjen, TUSEN TAKK og godt nytt år til alle, sier Leif Gunnar Vigebo.

JULEGRYTA: John Macleod, Ted Abramsen, frelsesarmesoldat Per Henriksen og Leif Gunnar Vigebo gleder seg over at mange gav sitt bidrag til Frelsesarmeens julegryte.
Back To Top