fbpx
skip to Main Content

Vi har prøvd Foodies sin Döner-rull

Foodie i Kristiansand sentrum er mer restaurant enn gatekjøkken, hvilket blir tydelig så snart man går inn der. Maten har også en egen vri.

 

Det første man registrerer når man kommer inn i lokalet, er at det er rent. Det er intet rot å se heller. Skjønt, restauranten er ikke stort mer enn et år gammel. Nytt inventar er derfor lettere å holde rent, og det er lett å holde pent ettersom det ikke er noen nattåpent gatekjøkken, selv om mye ligner, som at det er mulig å bestille fra disken. Om du heller ønsker å bestille fra bordet, er det også mulig.

Friskt og ferskt

Vi bestiller en Foodie Rull #2. Toeren indikerer ikke at det finnes flere ruller å velge blant, men at dette simpelthen er rett nummer to på menyen. Ingrediensene ligger godt synlig bak disken og ser friske og ferske ut.
I følge menyen inneholder rullen kyllingdoner, husets rull, salat, tomat, agurk, løk og husets dressing.

Utradisjonelt

Da vi satte tennene i herligheten, var det en sterk smak av rød-løk også, hvilket ikke er å forakte. Det var heller ikke bare én dressing. Den ene var en tradisjonell hvitløksdressing, og hvitløk var det mye smak av. I en ordinær kebab-sjappe får man gjerne en slags chilli-saus, men her får vi en slags senneps-saus som river godt i smaksløkene, men ikke slik at det brenner på leppene.

Maten var god, og sett bort fra sausen, som det var rikelig av, var også ingrediensene saftigere enn hva de ofte er på et gatekjøkken, men det må man vel også forvente av en kebabsjappe som profilerer seg som en restaurant.

NB! En annen viktig årsak til at dette ikke er et gatekjøkken, er at Foodies, foruten kebab og falafel, ikke selger tradisjonell gatekjøkkenmat som pizza, pølser og burgere, men grillspyd, salater, biff og middagsretter.

Legg merke til at vi bestilte mat til å ta med. Presentasjonen er derfor vår egen.
Back To Top