fbpx
skip to Main Content

Lyngdøl døde i ulykke med el-sparkesykkel

Mannen som nylig døde i den første dødsulykken med el-sparkesykkel her til lands, var medlem i et kjent rockeband. Musikere og fans over hele landet sørger nå over tapet.

 

Det var trommeslageren i bandet Moron Police, Thore Omland Pettersen (34) som omkom i en ulykke, på el-sparkesykkel i møte med en personbil i Stavanger nylig. Saken er etterforsket av politiet.

Bandet har gjort seg bemerket i både inn- og utland, og har gitt ut flere album. Thore medvirket også i bandet Sissy Kraimspri.
– Vi er i sjokk. Vi brukte gårsdagen til å felle tårer og mimre, snakke med venner både nært og fjernt. Vi kommer fra en så liten plass at dette påvirker oss alle så voldsomt. Det finnes virkelig ikke noe man kan si som kan hele savnet etter en som sto oss så nært. Ord blir fattige. Verden virker så mye mørkere uten ham, skrev de tre gjenværende bandmedlemmene Sondre Skollevoll, Lars Bjørknes og Christian Steen på bandets facebookside søndag 16. januar.

– Favoritt-trommisen min i favorittbandet mitt er borte. Livet er så jævlig innimellom. Det er kort og fullt av tapt lykke. Hold fast i alt som gir glede. Plutselig er det borte, skriver kulturentreprenør og lokalpolitiker, Mira Svartnes Thorsen på sin facebookprofil.

Sorry. No data so far.

Back To Top