fbpx
skip to Main Content

Fremdeles mulig å dra på sommerferie med Fritidsenheten

De mest populære turene har full deltakerliste, men det er fremdeles mulig å melde seg på flere av ferieturene med Fritidsenheten denne sommeren.

 

Turene til Liseberg og Fårup Sommarland er fullbooket. Det samme er teltturen til Jotunheimen og go-kart-kjøring på Evje, men det er fremdeles muligheter for å være med på dagstur med Fullriggeren Sørlandet. Det er også ledige plasser på action-spekkede dager på Andøya. Påmelding gjør man over nettet.

5. – 7. juli – Andøya Action

Bli med på en fantastisk dag på Andøya med alt det beste som kan tilbys på land og på vann. Sommer på Sørlandet er herlig, og når en får bryne seg på nye utfordringer er det både spennende og lærerikt også. I år kan du være med på aktiviteter som fisketur og krabbeteinetrekking, padling på Sit-On-Top, kajakk og SUP-brett, klatring i et kjempehøyt klatretårn, tubekjøring og fotokurs.

Dagene er delt inn i lokalområder.
5/7 – Tinnheia, Hellemyr, Grim, Torridal (Fullbooket)
6/7 – Søgne, Songdalen
7/7 – Slettheia, Vågsbygd, Voie, Flekkerøy

Alle turer for ungdom er for 8. trinn for skoleåret 2021/2022, og opp til 18 år.

Den 4. juli – Dagstur med Fullriggeren Sørlandet

Pris: Gratis.
I år har man muligheten til å oppleve en dag på Fullriggeren Sørlandet – et fantastisk skip med tradisjoner helt tilbake til 1927. På dagsturen får du oppleve skjærgården og kansje klatre i høymast og bade. Det blir servert mat på skipet. Det satses på en solfylt og herlig opplevelse på et tradisjonrikt og mektig skip.

 

Back To Top