fbpx
skip to Main Content

Gratis sommeraktiviteter for barn i Kristiansand 

Endelig sommer og sol. Kanskje er du på koselig byferie i Kristiansand og lurer på hva du kan gjøre her. Mulighetene er mange og Kristiansand byr på mange gøye sommeraktiviteter for barn. Her kommer en liten oversikt på hva og hvor. Helt gratis! 

 

Bade

Du kan ikke tilbringe en sommer i Kristiansand uten å bade. Den mest populære badeplassen er stampene i Baneheia. Her ligger det også fine turområder rundt. 

Ønsker du strand og sjøvann er bystranda et fint sted, eller Hamresanden om du ønsker å komme deg litt ut av byen.  

Biblioteket

Kristiansand Folkebibliotek ligger midt i byen. I tillegg til bøker så er det mye annet spennende du kan gjøre her. Her finner du blant annet lekeområde, spill og lesekroker. Har du lyst så kan du delta på årets Sommerles og vinne fine premier. 

Lekeplasser

Kristiansand har mange fine lekeplasser. Noen av disse finner du i byen ved Tresset og i byparken. Her er det også fine skateparker som selvsagt er gratis å ta i bruk. 

Geocaching

Geocaching  er en internasjonal skattejakt som passer for alle aldre. Du laster ned appen på din mobil og velger en cache du ønsker å lete etter. Det kan være lurt å begynne med en enkel vanskelighetsgrad. I Kristiansand er det flere geocacher å finne. Dette er en morsom aktivitet samtidig som du utforsker nye områder i byen. 

Oppdagelsesferd på Odderøya

Området rundt Odderøya er fint å utforske for både store og små. Her er det skog, bunkere, samt fine utkikksposter ut mot havet.  

Slapp av i Ravnedalen

Er det på tide å slappe av litt, så er Ravnedalen absolutt et nydelig sted å tilbringe noen timer. Ta med piknik-saker og nyt et av byens vakreste steder. Her er det gøy for barna å utforske. 

 

Back To Top