fbpx
skip to Main Content

Leserinnlegg

– AP og SP har helt mistet gangsynet

Fiendskapet AP og regjeringen har fått mot dem som skaper arbeidsplasser og verdier i Norge, er av nyere dato. Arbeiderpartiets fantastiske landsfader, Einar Gerhardsen, er fra venstresiden i tillegg beskyldt for at han prioriterte industrien foran velferd. Dette er så feil det kan bli, totalt snudd på hodet!

 

Gerhardsen (bildet) prioriterte industrien nettopp for å oppnå velferd, ikke minst for de svakeste. Dette lyktes han veldig godt med, arbeidsplasser ga velstand. Gerhardsen dyrket industribyggeren og la til rette for dem som satset fordi han forsto at dette var løsningen på fattigdommen i landet vårt.

Dagens regjering gjør stikk motsatt av det Gerhardsens Arbeiderparti sto for. De har gjort det til en konkurranse om å ta de rike. Menneskene som har skapt verdiene i Norge sammen med tidligere oppegående politikere gjør regjeringen nå alt for å skade. I det fremlagte budsjett lager de ytterligere nye hindringer i veien. Det virker som de ønsker å bli kvitt våre industribyggere for godt.

Gi meg det AP slik jeg for lenge siden stemte på, slik det er meningen AP skal være. Gi meg et arbeiderparti som er opptatt av at de flinkeste i landet blir i landet for å bygge verdier sammen med storting og regjering, skape arbeidsplasser og beholde velstanden AP har vært hovedarkitekten bak. Jeg stiller meg selvsagt villig til overta jobben til Vedum. De trenger han sikkert på gården.

Dette er et leserinnlegg og representerer ikke nødvendigvis avisens meninger om saken. Innlegget stod på trykk den 8. desember 2022.

Back To Top