fbpx
skip to Main Content
Cabaret.Girls dance variety show. Dancers in white dresses perform modern dance cabaret

Årets store overraskelse

Kristiansands verdenskjente illusjonist, Christiie, gjør comeback til sommeren i forbindelse med en cabaret som hun selv står bak, og hvor hun vil presentere anerkjente, internasjonale artister.

 

Kristiansand får endelig sitt eget dinner-show på brygga i Marvika til sommeren. Dette blir et unikt konsept med fransk cuisine, noe godt i glasset og et internasjonalt show av de sjeldne. Her kan du sitte med «tean i tanga» og nyte et spektakulært show proppet av internasjonale artister som byr på komikk, magi, akrobatikk, dans og sang. I tillegg vil vår egne diva og internasjonalt anerkjente show-stjerne, Eva Julia Christiie, gjøre sitt comeback.

Showet heter «Oh la la, Paris», og er en hybrid av cabaret og varieté som man ellers bare opplever i Paris, Monte Carlo og Las Vegas.

Divaen har et ønske om å gi sørlendinger og turismen et nytt og spennende tilbud, og en helt unik opplevelse. Hun har invitert sine kolleger fra internasjonale show scener og satt sammen et variert underholdningsprogram. Her blir det også lansert talentfulle norske artister. Det meste blir spesiallaget for showet i Marvika.

På programmet står blant andre cabaret- og varieté-artisten Adam Christiie, Eva Julias egne protégé gjennom 20 år. Han opptrer vanligvis på store festivaler verden over.

– Når han er ferdig her, drar han rett til Las Vegas og skal opptre der i seks måneder. Nummeret hans heter En natt på museet og handler om Solkongen – en skikkelig taper, men det er et morsomt show.

Sandou er en fransk artist som bytter kostymer på tre sekunder.
– Dette er veldig visuelt, action-fylt og komisk teater.

Det komplette programmet finnes på www.christiie.no.

Back To Top