fbpx
skip to Main Content
En Plymouth av det sjeldne slaget.

Cars, Bikes & Coffee: Det er så tennene løper i vann

Stinn brakke – mye krom og eleganse. Det var så tennene nærmest løp i vann da det andre Cars, Bikes & Coffee-treffet gikk av stabelen i Høllen torsdag. Se bildene!

 

Værgudene hadde spilt på lag, og mange har brukt vinteren godt. For her skinte det i krom, og den ene bilen blankere enn den andre, gjorde at det å ta turen ble noe helt spesielt.

Det fine med Cars, Bikes & Coffee-treffene er at de treffer så mange hjemme. Dette er ikke treffet utelukkende for AmCar-folket, eller for dem som kjører Kawasaki eller sågar Harley Davidson. Dette er treffet hvor alle som ønsker det, kan komme, stor som liten, ny bil som gammel, stylede biler og originale kjøretøy. Ergo, mye å se på, og mye å glede seg over.

God stemning

Her dukket det opp en gammel Volvo 144, bilmodellen fra fordums tid som bare gikk og gikk uten problemer. I hvert fall er det slik mange husker bilen. Her var det også eldre Chevrolet Corvetter og modeller av nyere dato, en ombygd Plymouth og en svært velholdt gammel Ford. Som sagt; mange lot seg lokke til å ta turen.

– Det er godt å endelig komme skikkelig i gang. I dag har i det i hvert fall vært over 70 sykler, og over hundre kjøretøy totalt, og over 150 personer innom treffet, like mange som kom forrige torsdag da årets Cars, Bikes & Coffee-treff startet opp, sier Hans Tore Tangerud, som sammen med Per Sonderby Pouls er primus motor for at treffet i det hele tatt kom i gang i sin tid.

Stemningen kunne ikke vært bedre. Gjengen på Nærbutikken serverte pølser fra egen grill. Cross Country underholdt med musikk som er et motortreff verdig.

Back To Top