fbpx
skip to Main Content

Null dill-dall. Bare gode burgere.

Er du lei av fancy gourmet-burgere med rare dressinger, og bare vil ha en god, klassisk hamburger eller cheese-burger som ikke smaker formfett? Nye Smash Burgers & Shakes i Dronningens gate redder dagen.

 

 

Det finnes nok av gourmetkokker nå som skal pynte hamburgeren så mye og være så kreative at du ikke føler at du spiser en hamburger engang. Gleden var stor da Smash Burgers & Shakes åpnet dørene i Dronningens gate nylig. Her får du vanlige hamburgere til en helt grei pris, som er bedre enn dem du får på bensinstasjonen, den trauste veikroen, og gatekjøkkener som fokuserer på kebab. Her er det, som navnet tilsier, kun burgere og milkshakes du får, med tilbehør så klart.

Milkshakes hadde de ikke da vi var innom, men vi får tilgi litt innkjøringsproblemer, så lenge maten og servicen er god. Her blir du sett når du kommer inn, og du får service med et smil. Siden plassen er ny, er interiøret nytt, og renholdet er akseptabelt. Det viktigste er at kjøkkenet ser rent ut, og det gjør det her.
Maten kom kjapt, og det var en forfriskende god opplevelse. Den smakte som forventet; som en god hamburger skal, uten for mye dill-dall. Ja, de lager dressingen selv, men den er ikke laget for å vinne en Michelin-stjerne, den er laget for å behage kunder som bare vil ha en streit burger, som er bedre enn de får på fergen, til en penge som ikke er avskrekkende.

Om du ønsker en sterk saus eller litt mer spenstig garnityr enn tomat, sylteagurk og løk, får du det også. Ettersom stedet fokuserer på burgere, finnes det mer enn to varianter på menyen.

Konklusjon: Anbefales.

Back To Top