fbpx
skip to Main Content

Lillebror vil bli stor

Øystein Tjomslands fire år gamle talent, Nordsjø Balder, kommer fra en fornem familie. Med ny seier på hjemmebane onsdag kveld er nå hingsten i ferd med å leve opp til sine storesøskens prestasjoner.

 

Med Nordsjø Odin som storebror og Nordsjø Anna som storesøster, har junioren Nordsjø Balder mye å leve opp til. Begge har tjent mer enn 2,5 millioner kroner i premiepenger og har tilhørt sine årgangers aller beste hester. Dermed har forventningene naturlig nok vært høye til fireåringen som onsdag kveld gjorde sin femte start så langt i karrieren.

Det hele så ut til å være over nesten før det var begynt, da Nordsjø Balder galopperte på startsiden og tapte uhorvelig mange meter til konkurrentene. Kusk Vidar Tjomsland fikk hesten på bedre tanker, og allerede runden fra mål hadde Nordsjø Balder jobbet seg opp i ryggen på lederhesten. Da Tjomsland-junioren fikk full marsjordre rundt den siste svingen, viste Nordsjø Balder sitt store talent, og nedover oppløpet koblet han seiersgrepet.

Med det tok han sin andre strake seier og begynner virkelig å slå ut i full blomst. Vinnertiden ble 1.31,0/2140 meter.

Back To Top