fbpx
skip to Main Content

Satser stort på nye bilmerker i Arendal

Gumpen Motor er åpnet på Myrenesletta. – Målet er å være i full gang med nybilsalget i slutten av september, forteller salgssjef Daniel Olsen.

Gleder seg: Daniel Olsen og Christian Willumsen gleder seg stort til nybilavdelingen på Gumpen Motor er oppe for fullt. Frem til da har de nybilen Seres og et stort antall nyere bruktbiler i sitt sortiment.

Gumpen-gruppen er blitt et anerkjent navn i bilverden, med et enormt antall velkjente bilmerker, fylker og forhandlere under sin paraply. I Arendal har de derimot vært fraværende, så da Gumpen-navnet plutselig dukket opp på et profilert bygg på Myrenesletten i våres var det nok mange som fattet interesse for hva som var på gang.

Nye bilmerker

Gumpen kan nemlig skilte med flere nye bilmerker i sortimentet, og satser stort også i Arendal og Østre Agder fra lokalene på Myrene. Der står salgsleder Daniel Olsen og selger Christian Willumsen klare for å ta imot Øst-egder i Gumpen konsernets nysatsning.

– Det er mye som skal på plass før vi er helt oppe å gå på nybilavdelingen. Frem til nå har vi solgt over 200 bruktbiler siden offisiell oppstart i slutten av Mars, og vi har flere nyere bruktbiler på lager, og tilgang på hele Gumpengruppen sin portefølje. Dette gir kunden både trygghet og sikkerhet for et trygt bilkjøp, ikke minst fordi vi har en stor og velkjent merkevare i rygger, forteller Salgslederen.

Positive

Olsen forteller at Seres er et helt nytt merke på det norske markedet og at modellene Seres 3 og Seres 5 allerede er på plass og er klare for prøvekjøring.
– Seres 5 er en stor moderne og sportslig SUV med rundt 600 hester, 480 kilometers rekkevidde og mulighet for firehjulsdrift. Den er stilren og fin og gir en svært luksuriøs følelse. Lillebroren Seres 3 er en romslig og kompakt elektrisk SUV med rekkevidde på 330 kilometer, med skinninteriør og alt det utstyret som kreves av en topputstyrt bil, og til en hyggelig pris.
– Når vi kommer skikkelig i gang vil det komme mye spennende nyheter herfra, forteller Olsen.

Merkevarebygging

Ny forhandler: Gumpen Motor er åpnet på Myrenesletta, og blir forhandler av nybil- merkene Seres og Geely.

I tillegg til Seres vil Gumpen Motor også få inn bilmerket Geely. Olsen og Willumsen forteller at det skal bli en spennende utfordring å bygge opp to nye kinesiske bilmerker folk ikke kjenner til fra før, men at de er utelukkende positive.
– Vi begynner forsiktig og haster ikke med noen ting. Når vi først skal gjøre dette så skal vi gjøre det skikkelig. Flere store forhandlere skal også være med å fronte disse bilene på landsbasis og vi bygger opp en kvalitetsmerkevare en stein om gangen, sier Olsen.

– Kina er ekstremt gode på å lage biler. De er verdensledende både på produksjon av egne og andre bilmerker, og produserer deler og batterier som brukes av de aller fleste bilmerker over hele verden. Mange tenker ikke over at om du kjører Volvo, Polestar eller Lotus (eid av Geely) så kjører du en Kinesisk produsert bil allerede, legger han til.

Gleder seg

Willumsen legger til at bilbransjen er en veldig dynamisk bransje og at alt handler om å lage nettverk og skape relasjoner.
– Vi gleder oss veldig til å komme i gang. Vi har gode produkter både på bruktbiler og også nye biler, og jeg ser bare gode muligheter. Vi må trø veien litt som den kommer. Etter hvert som vi vokser er planen å få på plass blant annet et eget verksted her, forteller han.
Olsen forteller at bruktbilmarkedet i år har holdt seg stabilt og at prisene har stabilisert seg fra et svært spesielt 2022. Duoen er derfor veldig fornøyde med å ha fått bygget seg opp et godt lager av nyere bruktbiler og at bruktbilsalget har sørget for stabil drift allerede før nybilsalget var i gang.

– Vi er veldig glade for tillitten til Gumpen gruppen som har vært et stort konsern i mange år. Det å ha dem i ryggen er en trygghet både for oss, men også for kundene våre. Nå gleder vi oss til å vise frem bilene og kunnskapen vår. Vi har gjennom de siste månedene vist at vi er gode på bruktbil og nå gleder vi oss til å vise frem de nye bilene som kommer for fullt om ikke lenge, avslutter han.

Back To Top