fbpx
skip to Main Content

Show-anmeldelse

Et fyrverkeri av et show

“A Christmas in Paris” byr på et par timers flukt fra kulde og nedstemthet – glede på blå resept I form av et variert og spennende cabaret-show med artister i verdensklasse.

 

Brian Role fikk et bord til å sveve gjennom lufta.

For dem som fikk med seg dinnershowet i sommer, «Paris Ouh la la», slår Christiie og co virkelig på stortrommen denne gangen, med et proffere show og et forbedret lokale.

Svevende bord

Varieté-howet åpnet proft med en myk start i regi av magikeren Brian Role som gikk fra bord til bord og viste trylleriene sine på gjestene, til stor fornøyelse for alle sammen, hvor han fikk gjenstander til å forsvinne og dukke opp på uventede plasser. Vi kan godt forstå hvorfor denne mannen er en av verdens fremste magikere, da hele hans fremtoning kan minne om Grev Dracula. Mannen oser av mystikk med sitt intense blikk. Senere på kvelden fikk han et bord til å sveve gjennom rommet. Dette var uforklarlig magi undertegnede aldri har sett maken til.

Energi-boost

Den kvinnelige dansegruppen fra Vågsbygd, frontet av de profesjonelle danserne vi kjenner igjen fra TV, Margarita Delgado og Juni, sto for en energi-innsprøytning mellom innslagene. Iført stilige kostymer, fikk de opp stemningen og ga publikum noe å snakke om, med dans som ikke er vanlig kost her på bibelbeltet. Til tider utfordrende, men smakfullt.

Christiie gjorde et større comeback med tryllekunster og illusjonisme.

Forsvant i løse lufta

Til stor glede for mange av publikummerne, gjorde Eva Julia «Christiie» Marthinsen et større comeback med flere lengre illusjonisme-innslag, hvor hun tryllet gjenstander om til slanger og hunder, og mennesker forsvant i løse lufta, kun for å dukke opp senere, helt uforventet.

Rørende

Publikumsfavoritten fra sommerens dinnershow, engelske Circle of Two, stilte først opp med et gjensyn på deres prisvinnende show som ble så godt omtalt tidligere. Senere på kvelden overrasket de med en helt ny sketsj, hvor det var høyere innslag av akrobatikk fra begge artistene. Dette var så rørende at enkelte publikummere tok til tårene.

Publikumsfavoritten, Circle of Two, bød på en ny sketsj med mer akrobatikk.

Imponerende sprekt

En av verdens raskeste sjonglører, spanske Eric Muñoz, imponerte med sjongleringen sin. Ettersom kjeglene gikk raskere og raskere og høyere og høyere, måtte Muñoz ned fra scenen og ut på gulvet blant publikum for å få tilstrekkelig takhøyde for sine svev. Dette var spennende på kanten til fryktinngytende. Senere bidro han og broren, José Muñoz, med akrobatiske sketsjer som fikk de fremmøtte til å dra på smilebåndet. Dette var herlig tøysete og uhøytidelig. Det var rent umulig å ta øynene fra disse to spreke klovnene og deres slapstick-humor.

Mardi gras-stemning

Både finske Suvi Laine og ukrainske Alexandra Gerbey bidro med dans, men sistnevnte var et multitalent som leverte både sang og akrobatikk. Liv Hansen fra Kristiansand leverte pauseunderholdning i form av julesanger, men utover sangen og maten var det lite fokus på jul. Her stod show-faktoren i sentrum og flere av innslagene var tilstrekkelig romantiske og rørende slik at man ikke savnet noe mer julestemning. I stedet var dette et friskt pust i den tradisjonelle juleferingen.

Det hele ble avsluttet med en artist-parade som til slutt brøt ut i dans, hvor også publikum ble oppfordret til å delta, i rene Mardi Gras-stil.

Alexandra Gerbey sitter på skuldrene til brødrene Muñoz.

Førsteklasses julemat

Maten som ble servert var førsteklasses, med perfekt dampet pinnekjøtt som ikke var for salt, poteter som var kokt til perfeksjon, samt deilig ribbe og pølse, med nydelig tilbehør. Juletallerkenen var tilstrekkelig mettende, og riskremen var en ypperlig avslutning på et ellers velsmakende måltid. Her var det ikke spart på noe, eller tatt noen snarveier.

Party

Konklusjon: Dersom julebord kan bli litt forutsigbare og kjedelige, er «A Christmas in Paris» verd et besøk. Her får du full pakke med middag, show, og party etterpå, ettersom lokalet hadde åpent til langt på natt med en DJ som sørget for feststemning.
Vi har fulgt med fra sidelinja og kan fortelle at her har det vært fullt alle kvelder, så det kan være lurt å skaffe seg billetter tidlig. Dem finner du på www.dinnershowet.no. Showet spilles hele desember på «Gamla» i Marvika, med et storslått nyttårsshow årets siste kveld.
Se flere bilder i papiravisen som kommer ut onsdag 6. desember.

Back To Top