fbpx
skip to Main Content

Froland-artist med vind i seilene

Artisten og låtskriveren Kami fra Froland er ute med ny låt. «What If» er listet på Sørlandsradioen og har allerede nesten syv tusen månedlige lyttere på Spotify. I 2024 kommer hennes første EP.

 

Kami er fra Kvam utenfor Steinkjer. Etter noen år i Oslo har hun bosatt seg i Froland. Her lever hun sitt familieliv med mann og barn, er i full jobb og har musikken som hobby. Hun har sunget og spilt gitar siden ungdommen og hadde sin første opptreden tidlig i tenårene.

Ny låt på Spotify

Sangen «What If» er en rolig og moderne poplåt hvor intensitet i sangen øker utover i låta. Den handler om frykten for å gjøre seg sårbar og vise sine dypeste følelser til noen som står deg nær. Sørlandsavisens anmeldere skrev blant annet at «Sangen er en rolig, moderne poplåt men med en tidløs sensibilitet både i melodi, arrangement og instrumentvalg.Kami har en nydelig, vakker stemme og sangen er perfekt for alene-stunder i høstmørket.»

– Sangideen fikk jeg helt enkelt en kveld hvor jeg klirret på gitaren min og tekstlinja, «I prefer to deal with darkness on my own», dukket opp langs den melodiske vei. Det ble starten på sangen og temaet i sangen, forteller Kami.

Tekstene, som stort sett er på engelsk, handler om universelle temaer. «What If» er produsert av Alf Magne Hillestad og Andreas Aannevik.

Ny EP i 2024

Kami jobber med nye låter til en EP. Det er lavmæltog  stemningsfull musikk som går i retning pop/akustisk pop.
– Det er min første EP og er planlagt gitt ut i 2024. Med musikken min ønsker jeg å formidle glade budskap og fortelle historier man kan kjenne seg igjen i, sier Kamilla.

Inspirasjon

Til tross for en hektisk hverdag med jobb og familieliv, bruker Kami mye tid på musikken sin. Kunstnerisk inspirasjon stimulerer til kreativitet og motivasjon til å skape og produsere.

– Hva er det som inspirerer deg?

– Det kan være, et ord, en setning eller spesielle opplevelser. Melodiene og teksten kommer når jeg sitter med gitaren.

Kami har vært spilt på både norsk og svensk radio, og listet for flere av sine tidligere singler. Nå er hennes siste single også å høre på Sørlandsradioen daglig.

Back To Top