fbpx
skip to Main Content

Restaurantanmeldelse

Unn deg et utsøkt måltid under Spis Ute Uka

Under «Spis ute uka» serverer La Famiglia biff på italiensk vis, og den er nydelig.

 

«Spis ute uka» er over oss, hvilket betyr at denne uka har en rekke av Kristiansands restauranter et tilbud på en egen rett. På den italienske restauranten i Børsparken, La Famiglia, får du servert en Filetto Di Manzo Al Barbera» til en fordelaktig pris. Dette er en renskåret indrefilet av okse, med husets egne rødvinssaus. Tilbehøret består av gnocchi, zucchini, brokkolini, sopp og bakt bifftomat.

I følge plakaten koster denne retten 499,- til vanlig, men under «Spis ute uka» får du den for kun 200,-. Det er den absolutt verd. Denne retten vil komme på menyen igjen om kort tid.

Med italiensk tilbehør

Biffstykket, som er på 160 gram, er uten sener, og helt utsøkt. Sausen er ikke overveldende rødvins-preget, men har et hint av husets rødvin, Barbera. Gnocchi er en form for pasta laget av potetmel og kan derfor minne om små mandelpoteter. Brokkolini er små brokkoli, som bidrar med litt sprøhet. Zucchini er italiensk squash, og denne bidrar med en anelse syrlighet oppi det hele, for en perfekt balanse mellom søtt, salt, bittert og syrlig. Bifftomaten tilførte litt sødme mens brunet sjampinjong er obligatorisk til en god biff. Alt er laget av friske rådvarer. Det kommer tydelig frem av smaken.

Denne retten eleveres til nye høyder med et glass Barolo rødvin. Denne er rund, med hint av mørke bær. Kompleks men med lite garvesyre. Denne tilfører litt sødme til et tungt måltid.

For bare 50,- ekstra, kunne man nyte en deilig panacotta til dessert. Prøv husets cappuccino til desserten. Den er meget god.

Konklusjon: Anbefales varmt. Vi overhørte også et eldre par som sa at de synes det var blitt så koselig der og at de ville komme tilbake oftere.

Panacotta

 

 

 

Back To Top