fbpx
skip to Main Content

Restaurantanmeldelse

Uslåelig indisk

Indian Garden imponerer igjen.

 

På den indiske restauranten i Dronningens gate, Indian Garden, fikk vi servert Butter Chicken. Vi bestilte husets naan som tillegg, og naan med hvitløk. Dette er indisk brød som går godt til maten.

Vi fikk et fat med ris på deling, og vi var redd det ikke skulle være nok, men det var det. Vi ble dessuten fortalt at vi kunne få påfyll på ris. Denne var perfekt kokt, som alltid, og mildt krydret.
Vi ble spurt om hvilken styrke vi ville ha på sausen. Jeg bestilte styrke tre av seks, mens følget bestilte styrke 2. Det var midt i blinken for oss som elsker indisk mat, men som ikke spiser det regelmessig.

Nydelig

Sausen var helt nydelig, sammen med store og saftige biter av kylling. Maten var varm når den kom på bordet, og det var ingenting å utsette på noe. Vi savnet grønnsaker til retten, men på indisk restaurant er det ofte vanlig å bestille dette som en side-rett, litt avhengig av retten. Da var det godt vi husket på å bestille indisk brød til måltidet. Denne hevet smaken til nye høyder. Litt mer saus kunne bøtet på savnet av grønnsaker, for da kunne vi ha tømt hele fatet for ris, men igjen var vi for beskjedne til å be om noe ekstra.

Dette er andre gang vi har besøkt Indian Garden og fått servert helt enestående mat. Betjeningen var smilende og superhyggelige selv om lokalet var i ferd med fylles opp. På bordet fikk vi en stor flaske vann på deling, uten at vi ble trukket for det.

Indian Garden anbefales på det sterkeste. Ønsker du å teste deres Butter Chicken til fordelaktig pris, er siste sjanse i dag. I dag er det nemlig siste dag av «Spis ute uka».

Back To Top