fbpx
skip to Main Content
Daniel (Vennesla), Lene (Søgne), Bjørge (Vennesla), Sunniva (Søgne), Eva (Vennesla) og Elisabeth (Søgne), vant konkurransen. Foto: Privat.

Søgne Røde Kors Hjelpekorps sikret seg plass i Norgesmesterskapet for Hjelpekorps

Agder Røde Kors arrangerte onsdag kvalifiseringskonkurranse til Norgesmesterskapet for hjelpekorps på Åros i Søgne. Totalt tre lag deltok: SøVen (et blandingslag fra Søgne og Vennesla), RØFF og et rent Vennesla-lag.


Gjennom fire ulike poster ble lagene testet i både førstehjelp og hjelpekorpsfaglige ferdigheter. Postene var båresurring, Røde Kors historie, presisjon med kasteline og førstehjelpssaker frivillige kan møte på sanitetsvakter, samt. under søk- og redningsaksjoner.

Artikkelen fortsetter under bildet.

I full gang med å trene på livreddende førstehjelp. Foto: Privat.

SøVen, et blandingslag fra Søgne- og Vennesla Røde Kors Hjelpekorps, stakk av med seieren og er nå klare for Norgesmesterskapet i Akershus fra 30. august til 1. september.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Konkurransen ble gjennomført i Høllen. Foto: Privat.

Vi i SøVen mottok gode tilbakemeldinger på hvordan vi samarbeidet som lag. Vi har fått kommentarer på at vi har god kommunikasjon innad i laget og ut mot pasienter, er trygge i rollene våre og gjennomfører oppgaver på en effektiv måte.

Vi takker Agder Røde Kors for god gjennomførelse og gode konstruktive tilbakemeldinger, som vi vil ta med oss i forberedelsene mot Norgesmesterskapet.

Tilbake til forsiden…

Back To Top