fbpx
skip to Main Content
Ordfører Mathias Bernander var invitert til åpningen hos På Øvland. Foto: Privat.

«På Øvland» offisielt åpnet

– For en gøy dag.  Sola skinte, fuglene sang og låven (som bokstavelig talt har kostet blod, svette og tårer, og noen kroner…) ble offisielt åpnet av ordførerenn, med snorklipping. Det skriver Kim Øvland og Marte Øvrevik Øvland som driver På Øvland, som er et Inn på tunet-småbruk i Finsland hvor familien Øvrevik Øvland holder til, på sin egen Facebook-side.

 

I tillegg til ordføreren (H), møtte bystyrepolitikere fra SP, V, MDG, KrF og FrP, representant fra Statsforvalteren og folk fra skolen. De fikk presentert Inn på tunet (IPT) og hvilke muligheter som finnes på gårder.
– Jeg delte min historie som startet i 2018 med å sertifisere gården som en IPT-gård og frem til i dag hvor jeg har sagt opp fast stilling i skolen for å satse på gården, skriver Kim Øvland.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Marthe Øvrevik Øvland med det synlige beviset på gaven fra Kristiansand kommune. Foto: Privat.

– Da er det svært gledelig å høre at politikerne i Kristiansand kommune vil satse på alternative læringsarenaer – det er kjempebra! Og tusen takk for hyggelig overraskelse fra ordføreren Mathias Bernander og rådgiver Ismail Mahammed for en gavesjekk på 5.000 kroner, det er stas og skal brukes i videre satsing, skriver han videre.

Stor takk til Tone fra Inn på Tunet Norge AS – Agder og Rogaland, som har jobbet for å få til denne dagen! Og takk også til Elin Try for deilig bakst, og svigermor Gretha Øvland for hyggelig servering, heter det videre

Artikkelen fortsetter under bildet.

Ordfører Mathias Bernander forestod snorklippingen. Foto: Privat.

Og i anledning åpning av låven må jeg også gi en stor takk til Innovasjon Norge Agder for investeringsstøtte – virkelig god veiledning og hjelp fra søknad til sluttrapportering. Låven hadde ikke blitt realisert uten, skriver han.

 

Tilbake til forsiden…

Back To Top