fbpx
skip to Main Content
Nye Satisfyer Curvy 2+ er en av verdens første appstyrte klitorisstimulatorer.

Annonse:

Verdens beste sexleketøy til kvinner

Oppdag en verden av nytelse og opplev intense orgasmer med en klitorisstimulator

 

De siste par årene har klitorisstimulatorer tatt norske kvinner med storm. Og det er ikke uten grunn. Det populære sexleketøyet er nemlig kjent for å gi kvinner dype og kraftige orgasmer som perler på en snor. Og det er spesielt modellene fra Womanizer som har fått mye oppmerksomhet.

Klitorisstimulatorer gir en mer dybdegående stimulering av kvinnens klitoris, og kjærtegner samtlige nerveender og lystpunkter på samme tid. Den intense stimuleringen forplanter seg faktisk til hele klitorisområdet, noe som gir ekstra kraftige orgasmer.

Hvis du som kvinne opplever at det er vanskelig å få orgasmer, eller hvis du har nedsatt følsomhet i klitoris, kan en klitorisstimulator meget vel være svaret på dine bønner. I samarbeid med Skandinavias største erotiske nettbutikk, Sinful.no, gir vi deg et innblikk i tre av de mest populære modellene på markedet akkurat nå.

Satisfyer Curvy 2+

Bli kjent med fremtidens sexleketøy, som på rekordtid er blitt en favoritt blant norske, danske og svenske kvinner. Nye Satisfyer Curvy 2+ er en av verdens første appstyrte klitorisstimulatorer, og legger opp til mange timers het lek i soverommet. Med sine pulserende trykkbølger og lekne vibrasjoner, stimulerer den kvinnens klitoris uten direkte berøring, for en intens og samtidig behagelig følelse.

Satisfyer Curvy 2+ har et flott design med myke former og en matt finish i silikon, men det som virkelig skiller den fra andre klitorisstimulatorer, er Satisfyer Connect-appen som kan brukes til å styre produktet. Appen lar deg designe dine egne stimuleringsprogrammer og koble produktet opp til mikrofonen din eller til musikk fra Spotify. På den måten kan du komme til rytmen av favorittsangen din, eller til lyden av partnerens stemme gjennom mikrofonen. Det kan nesten ikke bli frekkere.

Womanizer Premium

Dette er den absolutt beste klitorisstimulatoren på markedet. Womanizer Premium er et sant vidunder, og noe av det nærmeste vi kommer et ultimat luksusprodukt for kvinner. Den har et elegant design, hele 12 forskjellige intensiteter og to unike egenskaper som gjør opplevelsen enda mer fantastisk.

Womanizer Premium er diskret hva gjelder lyd, og har en autopilot-funksjon.

Med Smart Silence-funksjonen kan du nyte diskret, da stimulatoren ikke setter i gang før sugehodet kommer i kontakt med huden, og dermed begrenser lydnivået. Den andre egenskapen er Autopilot-funksjonen, som lar deg sammensette forskjellige intensiteter, slik at du bare kan aktivere funksjonen, lene deg tilbake og nyte. La stimulatoren bygge opp orgasmen din uten at du behøver å løfte en finger!

LELO Sona Cruise

Denne prisvinnende klitorisstimulatoren har 8 pirrende nivåer av berøringsfrie lydbølger som vil sende deg med ekspressfart til orgasmehimmelen. Mens andre vibratorer kan variere i hastighet og effektivitet når de presses mot kroppen, sørger LELO Sona Cruise for konstant stimuli.

LELO Sona Cruise er en vanntett prisvinner.

Klitorisstimulatoren har nemlig en helt spesiell cruise control-funksjon, som sikrer at intensiteten aldri svinger, uansett om du trykker den forsiktig eller hardt mot klitoris. Det er en stor fordel hvis man som kvinne ønsker å invitere partneren sin med i leken, og la ham styre leketøyet. I tillegg er LELO Sona Cruise vanntett, og du kan dermed leke trygt i våte omgivelser, enten du vil ta deg en kjappis i dusjen eller nyte en lang, het omgang i badekaret.

Sorry. No data so far.

Back To Top