fbpx
skip to Main Content
LEASING: Fatlind Ramaog Børge Hoem leaser nå ut sykler til bedrifter. Syklene er både bærekraftige og kommer med lang levetid.

Sykkel leasing til ansatte via bedriften

Fakta:

Børge Hoem er meget godt fornøyd med sykkel salget i så langt i år. Corona viruset har fått fart på salget. Folk ønske å unngå å reise kollektivt . El sykkel er en fin måte å komme seg frem på. Nå satses det for fullt på å lage gode bedriftsavtaler på leasing av sykler. Kristiansandsområdet er godt tilrettelagt for sykling.

 

Mange bedrifter har sett nytten av å ha en sunn og frisk arbeids­stokk. Viktig å holde sykemeldingene nede. El sykkeler en sunn og fin måte å komme seg frem på jobb. I disse tider unngår en å måtte reise kollektivt. Bedriftene får en grønn profil og har sett at dette holder ansatte friskere. Vi tilbyr kvalitets sykler til gode markedspriser, i pakken får en livstidsservice inkludert i prisen. Tar man denne servicen er sykkelen like god i mange år. Livstids-service betyr at vi vasker og smører opp hele sykkelen og justerer gir og bremser. Oppgradering av softwear er også viktig. Alt dette er gratis. Vi tilbyr altså gode løsninger for bedrifter og ansatte til null kostnad. Bedriften får også en grønn profil. Sykemeldingene går ned. Ansatte får en sunn gulrot. Så ønsker din bedrift en slik avtale, da er det bare å ta kontakt, sier Børge.

Kvalitet og service

Sykkelguttane har hatt en jevn omsetnings­økning siden de startet i 2017. De har i dag en butikk i Kristiansand sentrum og en på Hånes ­senter. Bedriften har en grønn profil.
– Vi selger bærekraftige sykler med lang levetid. Vi tar inn gode gjennom­tenkte sykler. Kvalitet er viktig. Det er viktig for kundene at sykkelen de kjøper er tilpasset sitt bruk. Jeg anbefaler at en kjøper en sykkel med 70- 80 NM drakraft. Har en dette kommer en lett opp bakker og en velger selv hvor sykkelturen skal være. Kos eller trening, avslutter Børge.

Sponser ballidretter

Børge Hoem har selv vært aktiv håndballspiller og har i noen år nå vært sponsor for Vipers og for Start. Nå er han også glad for å kunne sponse KRS (Tidligere KIF).

–Satsingen til KRS har jeg stor tro på. Her er det mange talenter. Så med mer rutine og mye trening. Ja da vil dette laget kunne hevde seg.

Læringsbedrift

Firmaet er også godkjent opplæringsbedrift for fylket og har i dag tre lærlinger. Ifølge Børge er dette en takknemlig gave. Awaala Ali , Diego Akamir og Fatlin Rama er positive gutter som vet at smil og vennlighet er viktig for vårt firma.

Fordeler med leasing

Til ansatte via bedriften: Bedriften får ned sykemeldinger,flere tilgjennlige parkeringsplasser,grønn profil og får ansatte vekk ifrå kolektivtransport med tanke på covid19.

Ansatte spare møe penger og forbedrer helsa ved å sykle!

 

STÅR KLAR: Står klar til å hjelpe bedrifter med gode leasingavtaler.
Back To Top