fbpx
skip to Main Content

Nytt motor magasin!

Leder:

Nybilsalget øker

Da coronapandemien slo inn over landet, var det mange som i starten av nedstengingen som fant sted 12. mars valgte å utsette kjøpet av ny bil. Etter hvert som det kom lettelser i restriksjonene og Ola og Kari ble oppfordret å feriere hjemme, skjøt nybilsalget solid fart.

En nedgang på 25 prosent første halvår, er blitt snudd til svært pene plusstall siden. Bare i september alene, økte nybilsalget med 39,4 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Blant personbilene hadde nullutslippsbilene 61,5 prosent markedsandel i september, viser tall fra Opplysningsrådet for veitrafikken.

Tallene viser at vi er et bilelskende folkeferd. Flotte biler vekker alltid oppsikt og interesse. Bil- og MC-folket på Sørlandet har lenge møttes jevnlig. Car, Bike and Coffee-arrangementene som i sommer har vært avholdt i Høllen i Søgne, har trukket svært mange bil- og MC-interesserte fra fjern og nær. Det sier litt om interessen når flere hundre møter frem til disse arrangementene.

For å vise frem litt av det brede mangfoldet av veteran- og sportsbiler og tilsvarende MC, starter vi nå en ny spalte hvor vi til hver utgave av Motor vil presentere veteran- og sportsbiler og motorsykler som vekker slik oppsikt. For bredden er stor, noe spaltene som følger i månedene som ligger foran vil vise.

 

Konkurranse: Fikk du med deg siste utgave av Motor Agder? På side 31 finner du vår spennende Quiz.

Link til E-avisen finner du her!

 

Back To Top