fbpx
skip to Main Content
satser på butikk: Spekemat-Johannessen satser i disse dager på butikksalg med sitt unike utvalg av pølser og spekemat.

Best og størst på utvalg av spekemat

– Det handler om å være best og størst på utvalg av den kvalitetsmaten vi selger.  Det sier Kai Johannessen i Spekematbilen Johannessen.

u har sikkert sett ham i flere ulike sammenhenger. Kai Johannessen har i en årrekke vært på plass når det inviteres til messer, festivaler, markeder og utstillinger, vår, sommer, høst og vinter. I over 30 år har han holdt på, og har på disse årene opparbeidet seg et solid rykte for å være best i sitt felt.

–Det gjelder å være der publikum er. Vi treffer erfaringsmessig flere kunder på en messe eller festival, enn på noen annen måte, sier Kai Johannessen.

Han kan i dag tilby kvalitetsmat fra hele 11 ulike produsenter, og med 50 ulike varianter er det alltid mulig å finne mye godt, både til hverdag og fest, med ost fra Holland, laks og produkter fra berømte Frøysagarden i Møre og Romsdal, og et enormt utvalg pølser og spekemat.

Smaksopplevelse
Johannessen legger vekt på å ha en god bredde i utvalget, og en av leverandørene er Fagernes Kjøtt. Spekemat er firmaets satsingsområde, med hovedvekt på spekepølser. Der de fleste produsenter i Norge bruker klimarom og tilsetningsstoffer, har Fagernes Kjøtt heller valgt å sverge til frisk uteluft ved modning og tørking.
– Opplevelsen av ren fjelluft ­sammen med det beste av norsk kjøtt og krydderblanding, gjør spekematen ikke bare til et måltid, men til en smakfull opplevelse.

Medaljevinnere
En annen produsent som har produkter som er å finne i Johannessens sortiment, er Kjell Rekdal, hvor spekepølsene produseres etter gamle tradisjonsresepter. Pølsemakeriet har høstet stor annerkjennelse og er blitt tildelt over 70 medaljer i gull, sølv og bronse og er blitt kåret til Valdres` beste spekepølse flere ganger. Elgpølse, reinsdyrpølse og hjortepølse er blant annet å finne i sortimentet til Johannessen.
Svindland AS fra Sira har i over 110 år vært en storprodusent av spekemat. Rødvinspølse, elgpølse, chnizopølse, hvitløkspølse, jegerpølse, reinsdyrpølse og chilipølse, er bare litt av det utvalget som Svindland AS fremstiller.

Tenke nytt
Gjennom årene har salget økt bra. Men i et år hvor coronapandemien har satt en stopper for deltakelser på messer og festivaler, måtte Johannessen tenke nytt. Han valgte derfor å ta neste skritt ut med eget pop-up butikkutsalg på Harebakken senter i Arendal.

– Jeg har ikke vært på en eneste messe eller festival i år, så da måtte jeg tenke nytt, sier han. Han valgte også å åpne butikk nummer to, nærmere bestemt i Sandens Senter i Kristiansand.
Det har vist seg å være et aldri så lite sjakktrekk. Med eget butikkutsalg når han ut til gamle, men også nye kunder.

Julegaven til den som har alt
Om du lurer på hva du skal finne på i julegave til den som har alt, er kanskje smaksopplevelser og spekemat et godt alternativ.
– Jeg selger bra med gaver som bedrifter og andre vil gi til sine ansatte og forretningsforbindelser. Det er også mange private som vil gi smakfulle gaver til sine til jul. Her har vi gavepakker og juleinnpakning av varer du kun finner hos meg, avslutter Johannessen i Spekematbilen Johannessen.

 

Julegaver: Hos Johannessen finner du julegaven til ansatte, eller til den som har alt.
Størst utvalg: Hos Johannessen finner du garantert størst utvalg i spekemat og gode smaksopplevelser.

 

Sorry. No data so far.

Back To Top