fbpx
skip to Main Content
ELEKTRIFISERER: Sørlandsavisen og deres distribusjonsapparat bytter ut bilparken sin.

Nå satser de på helelektrisk distribusjon

Fakta:

Kontakt Agder Distribusjon
for en skreddersydd og konkurransedyktig
distribusjon av ditt budskap.

mail: tbj@tvende.no
eller tlf: 40 40 42 51

Agder Distribusjon:

Kreative løsninger åpnet seg da lokalavisen måtte til med egen distribusjon i begynnelsen av året. Konsekvensen ble flere nyansettelser, og et helt nytt og velfungerende budapparat, med bedre dekning enn noensinne. Nå satser de på å bli Agders mest miljøvennlige distribusjon!

 

Tvende Media er produsent av blant annet landets største gratisaviser, og lokalavisene Sørlandsavisen Kristiansand og Arendals Tidende. Med hundretusener aviser levert ukentlig til hele Agder hadde det betydd kroken på døra å godta de nye prisene distribusjonsmonopolet, som drives av konkurrenten, plutselig stilte som kriterie. En desperat løsning ble å ta på seg ansvaret for egen distribusjon. Det har vist seg å gagne både bedriften og markedet.

– Konkurranse vil alltid være bra for markedet, når flere organer må konkurrere om annonsørenes kroner og tillit må en kjempe om å være bedre både i pris og kvalitet. Det var ikke ønskelig å sitte med hele distribusjonsansvaret selv, men i kjølvannet er vi fornøyd med resultatet og arbeidsplassene det har skapt, forteller Svenn Erik Bergum i Agder Distribusjon.

Et stort steg videre
Distribusjonsapparatet er nå godt etablert, og leverer flere aviser over et større område enn noensinne. Med fokuset rettet mot forbedring og kvalitet, tar selskapet nå et stort steg i en viktig retning. Å bli best på miljøvennlig distribusjon. I sentrum er bilen allerede byttet ut med en elektrisk kassesykkel som kjører avisene til byens mange kafeer, hoteller, venterom, kjøpesentre, stativer og postkasser. Nå byttes bensinbilene ut med helelektriske Maxus Euniq MPV varebiler, som vil sørge for helelektrisk distribusjon fra Søgne i vest til Risør i øst.
– I dag er mange like opptatt av at ting gjøres på riktig måte som at prisen er god. Symboler som fairtrade, svanemerke, og selvfølgelig elbil-revolusjonen, viser at vi bryr oss om hvor ting kommer fra og at det gjøres på riktig måte. Hos oss får kunden både konkurransedyktige priser, men også den mest miljøvennlige distribusjonen i markedet. Det mener vi er verdt satsingen, forteller Bergum videre.

Imponerer i tester
Den nye helelektriske Maxus Euniq MPV har i det siste imponert i en rekke tester, både som varebil og som syvseter personbil. Med en oppgitt WLTP-rekkevidde på 260 kilometer, og et enormt volum både innvendig og utvendig, er Maxus Euniq MPV en romslig og praktisk varebil. Men et sportslig utseende, lekre skinndetaljer, 360 grader ryggekamera, stor berøringsskjerm, og det faktum at elbilen leveres standard som syvseter personbil, gir elbilnyheten en langt høyere komfort og kvalitetsnivå enn hva prislappen skulle tilsi. Etter omfattende testing, og fulle arbeidsdager med kjøring og pendling gjennom hele Agder, imponerte den også overraskende nok Agder Distribusjon.

– Hele arbeidet vårt avhenger av at bilen tar oss fra ett leveringssted til det neste, med mange stopp og stor last. Derfor har vi ekstremt høye krav til hva bilen må klare. For et par år siden kikket vi på elbiler til den lille lokale distribusjonen vi hadde da, men da var det helt uaktuelt. I dag leverer vi mangedobbelt antall aviser og til et mye større område. Vi testet og presset Maxusen så hardt vi kunne, og ble kraftig overrasket over at den fortsatt leverte godt innenfor våre kriterier, forteller Bergum. I dag står Agder Distribusjon som garantist for konkurransedyktige priser på distribusjon, ved å avverge et totalt distribusjonsmonopol på Agder. Vel etablert og med godt voksne og arbeidsvillige bud med stolthet i sitt arbeid, distribuerer de landets største gratisaviser til postkassene fra Søgne i vest til Risør i øst, nå med helelektriske Maxus Euniq MPV varebiler og markedets mest miljøvennlige postkassedistribusjon.

 

Back To Top