fbpx
skip to Main Content

Musikkvideopremiere fra Kulturfestivalen-artist

Anna-Lisa Kumoji, kjent fra Melodi Grand Prix, The Voice, Beat for Beat, og All Together Now, er ikke eneste artist fra Drammen som er invitert til å opptre under Den Internasjonale Kulturfestivalen i Kristiansand i år.

 

Festivalen skulle avholdes lørdag 19. juni, men ble nylig utsatt til september, med pålegg fra kommunen. Nå er det også kjent at R n´B-artisten, Annprincess Johnson, også er invitert til å synge på scenen på Øvre Torv foran hele byen, noe hun ser frem til.
– Jeg syns det er dødsfett, og jeg skulle ønske det var imorgen, men jeg gleder meg sykt mye til å opptre på kulturfestivalen og generelt opptre igjen, forteller hun til Sørlandsavisen.

Norsk premiere

Siden 2019 har Annprincess Johnson gitt ut hele fem singler på eget plateselskap, under navnet Annprincess. Hooked er tittelen på musikkvideoen til henne sjette single, som er ventet til høsten. Sørlandsavisen har fått lov, som første medie i Norge, til å vise musikkvideoen til denne, som er regissert og produsert av Magnus Kristiansen.

– Hooked handler om en intim relasjon mellom to personer, der kvinnen har kontroll og forteller den andre hva hun vil. Hooked handler rett og slett om begjær, røper artisten.

Back To Top