fbpx
skip to Main Content

Foreldelsesfristen er fjernet

Dette er et meningsinnlegg. Sørlandsavisen deler ikke nødvendigvis avsenders synspunkter. Innlegget er redigert.

De som på noen måte utnytter barn seksuelt, vil aldri kunne slappe av.

Dette bør være en klar advarsel til alle de som utnytter barn, eller til dem som leker med tanken. Seksuell utnyttelse ovenfor barn er en så alvorlig sak, at det skal kunne etterforskes uavhengig av tid. Forholdet vil ikke kunne bli foreldet, og etterforskning vil kunne være en realitet inntil den dagen vedkommende dør.

Jeg og FrP har stått i front i kampen for at politi, domstoler og kriminalomsorgen skal få de verktøy og midler som trengs, for å beskytte samfunnet i mest mulig grad mot de som begår noe av de verste overgrep man kan begå mot et annet menneske. Det å fjerne foreldelsesfristen, er det siste vi har fått gjennomslag for i vår kamp.

Så lenge det finnes mennesker som forgriper seg på barn, vil FrP stå i front for å foreslå løsninger som avskrekke overgripere og bistå ofrene på best mulig måte.

Back To Top