fbpx
skip to Main Content

Åpen om både kjærlighet og usikkerhet i oppveksten

Bølgen tar deg gjennom ungdomslivet i sin andre EP.

 

Etter ett og et halvt år med utgivelser har Bølgen over 22 millioner streams. Hans debutsingel, Er ikke verre, var den mest strømmede låta sommeren 2020. Etter kun tre dager lå den på førsteplass på Spotify, og ikke lenge etter lå den på andreplass på VG-lista. Under et år som artist ble han nominert til Spellemannprisen: Årets gjennombrudd og Gramostipend. Låtene hans har blitt listet og er spilt på mange radiokanaler. Han har vært på TV, hatt drøssevis av live-opptredener og hatt møte med statsminister Erna Solberg.

Bølgen heter egentlig Niklas Paulsen. Han er drammenser men bor i Kristiansand hvor han studerer. Han er signert til plateselskapet MTG, som er grunnlagt, drevet og eid av lyngdølen Larry Bringsjord.
Fredag 29. oktober slipper Bølgen sin andre EP. Av nye låter på EP´en finner vi Mastergrad, som er produsert av Simen Auke fra Broiler, og For mye for meg.

En ungdoms bekjennelser

Utgivelsen består av totalt fem låter som alle omhandler følelser, utfordringer og erfaringer fra livet til en ung voksen. EP´en har en historie der Bølgen drar oss gjennom forelskelse, usikkerhet, svik, og frihet.
Blant låtene finner vi «På tur», som tydelig viser til en form for forelskelse eller fascinasjon over et annet menneske.
Videre finner vi sommerskatten «Hva skjer i august», der Bølgen tar oss med på usikkerheten rundt en sommerflørt.
I en av de to nye låtene, Mastergrad, har denne personen tydelig reist sin vei, for her tar Bølgen oss gjennom svik fra personens kalde og usympatiske valg, men energien i den dansbare låten sier også noe om en lettelse.
Den andre nye låten, «For mye for meg», beskriver en følelse av at han selv ikke har håndtert alle situasjoner riktig og viser til at han er uerfaren.
Til slutt varter Bølgen opp med fengende allsang, nemlig låten Evig ung. Denne beskriver en glad person som vil leve ungdomslivet så lenge som mulig.

Slik ser EP´en Mastergrad av Bølgen ut.
Back To Top