fbpx
skip to Main Content

Kronikk

Menn med fisk på Tinder

Er du en single kvinne, har du kanskje prøvd en eller flere dating-apper. I min tid som single har jeg også det, spesielt Tinder. En periode så jeg meg nødt til å slette hele appen. Hvorfor? Jeg ble bombardert av fisk!

 

En rekke menn på Tinder har bilde av seg selv hvor de holder opp en død fisk. Hvorfor så mange menn velger å gå for fiskebilder på Tinder har lenge vært et mysterium for meg. Det kan virke som at en del menn tror at veien til kvinnens hjerte er gjennom en torsk.
Spørsmålet som går igjen er selvsagt hvorfor? Hvorfor har menn bilde av seg selv og en død fisk på Tinder?

Det eneste bildet de hadde av seg selv

En årsak til fiske-selfien kan rett å slett være så enkelt som at dette var det eneste bildet de hadde av seg selv og som noen andre har tatt av dem. Kanskje er de veldig godt fornøyd med dette bildet og ikke minst godt fornøyd med fangsten. Menn tar kanskje ikke like mange bilder som oss kvinner. Derfor har de også færre bilder å velge mellom når de skal velge bilde til sin dating-profil. Jeg må likevel påpeke at ettersom mannen er på Tinder, har han en mobiltelefon. Den mobiltelefonen har høyst sannsynlig et kamera. Ergo kan han fint ta et nytt bilde av seg selv uten fisk.

Fisking som hobby

Dette er faktisk gyldig grunn til å utelukkende ha fiskebilder på Tinder. Dessverre så forsvinner du i mengden av alle de andre mennene med fisk, noe som er en god grunn til å revurdere.

Maskulinitet

Er det et tegn på maskulinitet å få en fisk på kroken? Betyr dette at han også kan få en kvinne på kroken? Jeg kan faktisk godta dette som en slags ironisk greie. Det er veldig morsomt. Kanskje er det et tegn på maskulinitet og at han vil vise hvor godt vant han er med naturen og at han uten problemer kan overleve i den. Eller er det et signal om at det er flere fisk i havet om du skulle finne på å sveipe til venstre?

For å vise at han kan skaffe mat

Hadde vi levd i 18-pil og bue, og ikke i moderne nåtid, hadde jeg skjønt det. Du kan fange en fisk og dermed holde oss mette. Det er vel og bra, men nå er det en gang slik at om jeg vil ha en fisk, kan jeg faktisk kjøpe denne selv. Jeg kan til og med fiske den.

Urinstinkt

Vi mennesker har sterke instinkter for overlevelse og kanskje er det nettopp dette mennene med fisk spiller på. Urinstinktet til kvinner og at vi «trenger» en mann som kan ta vare på oss. Med fisken sender han et slags signal om at han er klar for jobben.

Hva syns kvinner om fiskebilder på Tinder?

De fleste av mine venninner syns det er et rart fenomen med fiskebilder på Tinder. Det virker ikke som at den moderne kvinne helt forstår hva årsaken til fenomenet er, meg selv inkludert. Jeg bare minner om at vi er på Tinder for å se på menn og ikke døde fisk.

Hvilken fisk er mest populær blant damene?

Ifølge en undersøkelse fra 2018 gjort av fishbrain.com er det faktisk av betydning hvilken fisk du velger å ha på bildet ditt på Tinder for om damene sveiper høyre eller ikke.
Et pro tips til deg er derfor å bytte ut fisken med en fisk av typen Tilefish. Den kan bli opp til en meter lang. Dette var den største fisken nevnt i undersøkelsen. Så, med andre ord, jo større fisk, jo flere matcher på Tinder. Jeg vet ikke om denne fisken finnes i Norge.

Det skal også nevnes at hele 46% av kvinnene i denne undersøkelsen sa at de syntes menn ble mer attraktive på Tinder når de holdt en død fisk. Denne undersøkelsen er gjort i USA og resultatene ville kanskje vært annerledes i Norge. Til tross for at 46% av kvinnene i denne undersøkelsen ser ut til å like fiskebilder veldig godt, forklarer det fortsatt ikke mysteriet om hvorfor. Hvorfor har menn fiskebilder på Tinder?

Til mennene med fiskebilder

Til slutt vil jeg bare understreke at jeg overhodet ikke har noe som helst imot deg og fisken din. Jeg synes fisking er en fin hobby og jeg liker godt å fiske selv. Jeg stiller bare spørsmål til hvorfor valget faller på nettopp fiskebildet når du skal finne deg en dame på Tinder.

Behold ditt fiskebilde om det er viktig for deg og ikke fjern det for vår del. Likevel ønsker jeg å komme med en oppfordring på vegne av mine single venninner; kan du please supplere med litt flere bilder enn kun det ene med deg og en laks? På forhånd takk.

Om noen skulle ha fasiten på dette mysteriet, så hører jeg gjerne fra deg.

Back To Top