fbpx
skip to Main Content

Trang sesongstart for bil- og MC-treff

Det ble tilnærmet rekordoppmøte da Per Pouls og Hans Tore Tangerud torsdag inviterte til sesongens første Cars, Bikes & Coffee. Se bilder fra treffet.

 

At treffet er populært, kom tydelig frem torsdag. Det formelig strømmet på med biler og sykler.
– Det var godt å komme i gang igjen, smiler Tangerud.

Gjengen på Joker-butikken hadde fyrt opp grillen, og booket artister slik at det ble levende musikk fra scenen. Værgudene spilte skikkelig på lag, og mange benyttet derfor anledningen til å ta turen til Høllen i Søgne.

Cars, Bikes & Coffee er motorfolkets festdag, med de grommeste bildene og de flotteste veteransyklene, ja, kjøretøy på to og fire hjul av alle slag. Også mopeder, racingbiler, velholdte veteranbiler, og mye mer.

Populært

Det hele startet opp i 2014. Per Pouls og Hans Tore Tangerud hadde lyst til å invitere bil-, MC- og motorfolket til treff. Det begynte i det små, til at treffet på en god dag kunne trekke mellom 150 og 160 personer som stiller med sine ulike kjøretøy.

Torsdag ble tidligere rekorder ettertrykkelig slått.
– Det ble rekordoppmøte i dag. I overkant av 300 kjøretøy var med, så det ble trangt om plassene. Grillmaten ble spist opp, og det var populært med live-musikk, sier Tangerud.

– Dette ble en sesongåpning av beste slag! legger han til.

Åpent for alle

Tangerud sier Car, Bikes & Coffee er et treff for alle som ønsker det. Om man har ny bil eller MC, gammel bil eller MC, eller noe midt imellom, spiller ingen rolle.
– Vi er tilbake allerede neste torsdag. Da er det bare å møte opp, sier Tangerud, som oppfordrer alle som har en bil, eller et kjøretøy på to hjul til å stille.

– Det er fordi dette er et treff for alle, sier Hans Tore Tangerud.

Back To Top