fbpx
skip to Main Content

Verdens største tenor kommer til Kristiansand

Det er i forbindelse med Kilden Teater- og Konserthus 10 års jubileum at Sørlandets største kulturinstitusjon har slått på stortromma og invitert verdens mest berømte tenor og operastjerne til Kristiansand.

 

En av verdens desidert mest ettertraktede sangere, Andrea Bocelli, gjør 29. juni en gigantisk utendørskonsert foran 12 000 mennesker i solnedgangen på Bystranda i Kristiansand. Dette blir hans eneste konsert i Norge i 2022. Når Bocelli entrer scenen sammen med Kristiansand Symfoniorkester (KSO) i sommer, er det duket for magiske øyeblikk på en av Norges vakreste strender.
– Det finnes nok ikke en større stjerne i verden i dag, sier administrerende direktør ved Kilden teater og konserthus, Harald Furre.

Bocelli har solgt over 90 millioner plater, sunget for fire amerikanske presidenter, tre paver, den engelske kongefamilien, har sitt navn på Hollywood Walk of Fame, og nå kommer han til Bystranda i Kristiansand i juli.
– Det er så du må klype deg i armen, erklærer Furre.

Håper alle får plass

I samarbeid med Palmesus, som har bistått med produksjon, arrangementsdesign og booking, gir utendørskonserten forhåpentligvis nok plass til alle de som ønsker å være med å feire begivenheten.
– Vi ønsket å finne en artist som står for både bredde og kvalitet, akkurat som oss, og skal vi tro de første tilbakemeldingene vi har fått, så har vi klart det, sier direktør i KSO, Geir Rebbestad.

Sorry. No data so far.

Back To Top