fbpx
skip to Main Content

Nyter stor respekt, men det er ikke nok

Arly Karlsen opptrer i Posebyhaven i kveld, sammen med Åsmund Åmli. Her er hva vår anmelder mener om hans siste utgivelse. Nederst kan du også se hans siste musikkvideo.

 

Arly Karlsen
Lost and Found
ALBUM
Utgitt 8. april 2022
Utgiver: Slager

Dette er Arly Karlsens fjerde albumutgivelse etter Spotify å dømme, men artisten har selvsagt flere utgivelser under beltet. Denne levende legenden fyller 70 neste år og selv om han nyter stor respekt blant musikere i alle leire – både i country- og rockeverdenen, og selv om han gjenkjennes på gata på Sørlandet, fortjener han mer heder og ære i resten av kongeriket.

På Lost and Found har artisten med seg krem-musikere fra junaiten til å tilføre den riktige twangen og tettsittende akkompagnementet. Det er ingen hemmelighet at Arly er Johnny Cash-fan, og her covrer arendalitten flere Cash-klassikere som Jackson og Ain´t No Grave.

Her får du rørende, flotte ballader som Grandma´s Place og mer rocka låter som Six Days on the Road.

Artisten med den fløyelsmyke bassen synger med en tilnærmet perfekt amerikansk aksent som få norske artister er i besittelse av. Det skyldes selvfølgelig hyppige besøk til sørstatene og opptredener over there. Han har vært å se på scener rund forbi over hele Sørlandet, Rogaland og Trøndelag den siste tida. Den 24. mai opptrer han i Posebyhaven sammen med Åsmund Åmli.

Back To Top