fbpx
skip to Main Content

KinoSør-eier fikk internasjonal kinopris

Nordisk Film Kino – som blant annet eier 49% av KinoSør as – mottok den prestisjefylte kinoprisen «International Exhibitor of the Year». Det skjedde under CineEurope-prisutdelingen i Barcelona i Spania i juni. KinoSør as drifter kinoene i Kristiansand, Arendal og Farsund.

 

Hvert år deles prisen ut til en internasjonal kinokjede som har skapt resultater, vekst og/eller innovasjon av ekstraordinær karakter. Prisen regnes også som hovedprisen på CineEurope. Årets CineEurope gikk av stabelen fra 19. til 22. juni i Barcelona. CineEurope er et stort og særdeles viktig event for kinobransjen, det vil si for folk innen den internasjonale film- og kinoindustrien.

– Kjempegøy for oss i KinoSør. Vi har jobbet hardt for å utvikle kinoen vår. Prisen er et godt bevis på at vi er offensive. Vi har i mange år hatt høy prioritet på utviklingen av kinoproduktet – og ikke minst tilleggsprodukter i tillegg til selve filmvisningene, sier daglig leder Kristine Røed Rosseland ved KinoSør as.

Nordisk Film Kino har totalt 47 kinoer i Norge, Sverige og i Danmark. I Norge har Nordisk Film Kino 21 kinoer fordelt på 15 byer. Nordisk Film Kino har kinoer i følgende byer: Oslo, Bergen, Arendal, Asker, Askim, Drammen, Farsund, Halden, Horten, Hønefoss, Kristiansand, Kristiansund, Sarpsborg, Tønsberg og Verdal.

 

Back To Top