fbpx
skip to Main Content
Det er i dette området i Kilen i Finsland naturparken skal komme. Foto: Finsland - Toppen av Kristiansand.

Kilen Naturpark åpnes etter sommeren

Det blir ikke åpning av parken i Kilen før sommeren. Det skriver prosjektgruppen for Kilen Naturpark på sin egen Facebook-side.

 

– Prosjektgruppa håpet så inderlig at det skulle kunne la seg gjøre å komme skikkelig i gang denne våren, men av ulike grunner ble det ikke slik. Å utvikle en park tar tydeligvis litt tid, skrives det.

Den som venter på noe godt venter som kjent ikke forgjeves, og gode ting er på gang. Røyrås har bidratt med betydelig støtte, det samme har Hærås Elektro. Ingeniørvesenet i Kristiansand har deltatt i felles planleggingsmøte er snart klar til å begynne med grunnarbeidene.

– Dette hadde vi håpet kunne vært i gang, men de er noe forsinket grunnet andre oppdrag. Flytebryggene som vi har fått av kommunen er på plass. Vi skal utbedre og skifte mye av treverket før de skal sjøsettes og legges på plass. Dette gjør vi på dugnad om ikke lenge.

– Gapahuken er bestilt og ligger ferdig produsert på et verksted i Telemark i påvente av at grunnarbeidet blir ferdig. Dersom ikke grunnarbeidene kommer i gang før sommerferien, vil det pågå mye aktiviteter i august. Vi gleder oss.

Back To Top