fbpx
skip to Main Content

Mettende pizza – spennende kebab

Vi har testet ut maten hos Start Grill & Pizza, og den er helt innafor.

 

Start Grill & Pizzeria i Dronningens gate har fått en liten ansiktsløftning innendørs, men rent praktisk er det kun kjøkkenet som er blitt større, på bekostningen av serveringslokalet. Etter hva bli har fortalt skulle den nye menyen inneholde gresk mat siden eieren har greske røtter. Mens vi venter på det, tester vi ut noe av det de allerede har å tilby; kebab og pizza.

Pizzaen med skinke, Vesuvio, var helt grei. Den hadde en tynn bunn, men ikke sprø, rikelig med skinke, men ikke altfor mye ost. Her kunne det vært mer smak, og gjerne sprø skorpe, men vi ble gode og mette, og konsistensen var midt i blinken – ikke for tørr og ikke for vassen.

Vi prøvde deretter en kebab med fetaost – en spennende variant vi ikke har sett før.
Lefsen var ikke noe spesielt, bare en tynn lefse uten noe spesielt med smak.

Kjøttet var derimot fortreffelig, salaten passe frisk og sprø, men da kun med agurk, isbergsalat, mais og tomat. Det som brakte det hele sammen til en velsmakende affære var det spreke tillegget; fetaost. Dressingen var det lite hvitløk i og var for det meste majones, men den var heller ikke for salt, hvilket er et pluss. Til pizzaen ble denne dressingen litt for tam, men for kebaben var den suveren.

Konklusjon: Anbefalt, men da spesielt kebaben.

 

 

Back To Top