fbpx
skip to Main Content

Norges største innendørs biltreff 1. juni

I høst inviterte Dive In Bilvask til en sosial “Car Meet” kveld for kunder og kjente. Lite visste de at antall besøkende skulle ende på det mangedobbelte av det de hadde forventet. 1. Juni gjentar de suksessen, og slår på stortrommen for å toppe forventningene fra i høst.

 

Det som var tenkt som et enkelt sosialt arrangement for kunder og kjente fikk plutselig langt høyere oppslutning enn Dive In Bilvask hadde regnet med. Nå har de virkelig tenkt å slå på stortrommen for å toppe forventningene fra forrige gang.

– Det var jo helt sykt at det ble så mye engasjement rundt dette. Nå må vi jo virkelig jobbe for å overgå det som skjedde sist. Dette blir landets største innendørs biltreff, og portene vil være åpne og gratis for alle gjennom hele arrangementet. Liker du fellesskap, musikk, god stemning og fine biler? Da anbefaler vi deg å ta turen innom,smiler David Severinsen, daglig leder på Dive In Bilvask.

Antallet bikket det mangedobbelte av hva Dive In bilvask hadde regnet med i fjor. I år tar de høyde for langt flere besøkende, og har store planer for å toppe forventningene etter forrige gang.

Over all forventning

David og de andre arrangørene forteller at målet med fjorårets “Car Meet” egentlig bare var å få inn litt kule biler og bilinteresserte kunder i de nye lokalene deres, og at arrangementet ble slengt sammen litt i siste liten. De skjønte fort at det ble langt mer populært enn de hadde trodd.
– Det ble jo mye større enn vi hadde sett for oss. Vi fikk virkelig bekreftet at dette var noe vi må gjøre igjen, og vi har gjort oss opp noen erfaringer til neste gang. Vi skal i alle fall ta høyde for mange flere besøkende, smiler han.

– Nå jobber vi på for lage et knallbra nytt “Car Meet” 1. Juni, og da har vi både forberedt oss godt, tatt høyde for langt flere besøkende, og skal sørge for å innfri alle forventningene fra sist. Inni hallen vil det stilles ut 50 unike biler, i tillegg til at hele parkeringsplassen utenfor fylles opp med de flotteste bilene Sørlandet har å by på. I fjor hadde vi biler som Lamborghini, Nissan Skyline, spesialutgaver av japanske racingbiler og mye mer. Vi hadde nok biler for rundt 50 millioner kroner i lokalet her, og dette er folk som virkelig bryr seg om bilene sine og er opptatt av kvalitet på nettopp det vi driver med. At disse kommer til oss for å ta vare på bilen sin betyr mye for oss som driver med bil og vedlikehold, forteller Severinsen.

Dive In Bilvask har på kort tid etablert seg som Sørlandets råeste vaskeanlegg for bil, og har blant annet en Norges lengste høyteknologiske vaskegate. Her er det garantert ingen kø, smiler David Severinsen hos Dive In Bilvask.

I tillegg til mange flotte biler utstilt vil alle besøkende få en gratis vask i selvvasken til en verdi av kr 200, god musikk med DJ Inti Ortega som er kjent fra blant annet Palmesus, Norges største bil-Youtuber BLCKMNY, og profesjonell drifter Joachim Aslaksen som stiller med sin driftingbil. Motorsport stiller også med deres råeste rallybil.
– Er du klar for å bli med på et uforglemmelig bilevent? Meld deg på nå, og la oss skape minner sammen her på Dive In sørlandsparken, avslutter Severinsen.

Har du en unik bil du vil vise frem på Norges største innendørs biltreff?
Ta kontakt med Dive In: sorlandsparken@divein.no

Back To Top