skip to Main Content

Pasjon for pizza

Gjør lidenskap og hobby til levebrød

Midt inne i K14 (Kvartal 14, red. anm.) finner du Kristiansands minste pizza-, tiramisu- og kaffeutsalg, og nei, det er verken italienere eller en kjede som står bak.

 

Hun var advokat hjemme i Tyrkia, og han var ingeniør, men fikk jobb som UX-designer i Norge.
– Han har vært svært interessert i kaffedrikker i flere år nå, helt siden vi bodde i Tyrkia, sier kona, Ahsen (29) fra bak disken i det privat drevne pizza og kaffe-utsalget FiftyFive, midt inne i K14, som er det nye kvartal 14.

Perfeksjonister

Under pandemien begynte Kenan Ural også å bake brød, og som utviklet seg til pizza.
– Det var ikke bare hobby, det var en lidenskap, forsikrer Ahsen.

– Jeg brukte mer enn fem år på å utvikle pizzaene og åtte år på å perfeksjonere kaffedrikkene. Vi bruker de beste italienske råvarene vi kan finne i Norge, og vi tror dette gjør produktene våre ekstra gode, forteller Kenan Ural (31).

Testet på venner

De investerte i utstyr, pizza-ovn og brødbakemaskin i første omgang.
– Tilbakemeldinger fra venner og besøkende fikk oss på tankene om at det vi lagde kanskje var bra nok for å selge til andre, forteller paret som har vært gift i fem år, i kor.

I hyllene finner vi italienske produkter som de bruker i maten og drikken sin. FiftyFive selger nemlig bare tre ting: pizza, kaffedrikker, og hjemmelaget tiramisu.
– Vi ønsker at kundene våre blir «happy». Vi jobber hele tiden for å lage det beste produktet vi kan, og legger stor stolthet i kvaliteten, understreker Kenan.

Multitalenter

FiftyFive er også navnet på parets designstudio hvor de lager applikasjoner.
– Jeg har studert et år UX-design og hjelper mannen min, informerer Ahsen, som har bodd i Norge i tre år sammen med sin mann.

K14 ble valgt som lokasjon fordi de ønsket et nytt lokale som ikke behøvde renovasjon.
– Mange av alternativene ble for store for oss, røper Kenan.

– Her får vi også god oppfølging fra utleier, og naturlig lys fra takvinduer, skyter Ahsen inn.

 

Sorry. No data so far.

Back To Top